Sosyal medya hesabında bir paylaşım yapan Eski İlçe başkanı Akşit şu ifadelere yer verdi:

“Bir Pazartesi günü (02/01/2017) FETÖ soruşturmasından dolayı gözaltına alınmıştım, yine bir Pazartesi günü (30/11/2020) üstüme atılı bulunan soruşturmada Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu 2020/51825 karar numarası ile KOVUŞTURMAYA YER OLMADIĞINA DAİR KARAR yani TAKİPSİZLİK kararı elime az önce ulaştı. 3 yıl 10 ay 29 gün sonra ta baştan bu yana beklediğim karar uzun bir aradan sonra nihayet verildi.

Kişiliğimi toplum içindeki kariyerimi rencide etmeye çalışan başta iftiracı olmak üzere ve hakkımda doğru dürüst tahkikat yapmayan ve yıllardır mağdur olmama neden olanlar hakkında hukuki yollardan hak ve hukukumu arayacağım. Kimsenin yaptığının yanına kar kalmasın kalmamalı da. Nasıl ben bir iftira ile yalanlar hakkında adalet karşısında hesap verdiysem, şahsıma iftira atmak suretiyle beni ve ailemi karalamaya çalışanlarda elbette adalet karşısında hesap vereceklerdir.

Gözaltına alındığım zaman sevinçten kadeh kaldıranlar ve tutuklanmam için dua edenler hala bir umut hakkımda dava açılmasını bekleyen zavallı insancıklar “SİZ KAYBETTİNİZ” Bu süreç içerisinde yanımda olan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum.”