HABER – Hasan KAYA

Belediyenin yazdığı cezaya hazmedemeyen Ak Partili Mustafa Uysal, dün Gazipaşa Belediye Kültür merkezinde gerçekleşen toplantıda Alanya'nın Aydap mevkinde bulunan oteli şikayet etti. Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özkurt'a inşaatı yapan firmaya ne kadar ceza yazıldığını soran Uysal, “Sayın başkan vekilim, yönetiminiz döneminde karşı görüşler gökyüzünden bir kuş uçursa bile ceza gönderiyorsunuz. Bu adamlara kaç para yazdınız. Bu adamlar cezayı hak etmedi mi? Sit alanını doldursun, vatandaşın merdivenini kapatsın, bizden tarafa pisliğini atsın biz bunlara ceza vermeyelim” diyerek tepki gösterdi.

Bunun üzerine Özkurt, “Hak etmeyen hiç kimseye ceza göndermedik bu güne kadar. Orada suçüstü var mı, kimin attığı belli mi? Tespit edilmeden şeye nasıl ceza yazacaksınız” dedi. Gazipaşa Belediyesi’nin kendisine yazdığı cezaları hazmedemeyen AK Partili Mustafa Uysal, “Oraya gidip çöpü benim atacak halim yok. İnşaat kazılmış atılmış. Benim inşaatımın 30 metre ilerisinde bir çukur oluşmuş. O yüzden bana ceza yazıldı. Onu nasıl tespit ettiniz?” dedi. Bunun üzerine söz alan Başkan Vekili Özkurt, “Onun fotoğrafı varmış yazılmış” dedi. Daha sonra Uysal, “Burada siyaset döndüğünü düşünüyorum” şeklinde yanıt verdi. Uysal'ın bu tavrına tepki gösteren bazı meclis üyeleri, “Belediye suç işlemeyen kimseye ceza yazmaz” dediler ve Uysal'ın belediyeyi sıkıntıya sokmak için bu şikayetleri yaptığını söylediler.

UYSAL AK PARTİ’YE ZARAR VERYOR

AK Parti belediye Meclis üyesi Mustafa Uysal'ın şikayetini gazetelerden okuyan vatandaşlar, “Uysal kendi şahsi sorunu için başka insanları şikayet ediyor. Uysal'ın bu tavrına çok yanlış bakıyoruz. Eğer böyle devam ederse zararı AK Partiye” diyerek Ak Parti’nin bir an önce bu konuda Uysal'ı uyarmasını istediler.