Her fırsatta okulları ziyaret edip ihtiyaçlarını soran Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, yarıyıl tatilinin gelmesiyle birlikte öğrencilerin karne heyecanına ortak olmak için Cuma günü saat 11.00’de Ahmet Tuncer İlkokulunu ziyaret etti. Karne dağıtım törenine Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz‘la birlikte Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kalaycı, Ahmet Tuncer İlkokulu Müdürü Ergin Oktay, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Karne dağıtım töreninde dönem içerisinde başarılı olan öğrencilere hediyelerini taktim eden Başkan Yılmaz; “Sevgili çocuklar, bir okul döneminin daha sonuna geldiniz. Eminim ki hepiniz başarılı bir karneyle evlerinize gidiyorsunuz. Bu güzel günde karne heyecanını sizlerle paylaştığımız için çok mutluyuz. Karne sevinci yaşayan tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize sağlıklı ve mutlu bir yarıyıl tatili diliyorum. Sizleri çok seviyorum. Tatilde güzelce dinlenin. Kendinize çok iyi bakın ” dedi.

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kalaycı’yla hatıra fotoğrafı çektiren öğrenci ve öğretmenler, bu güzel ziyaret için Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a teşekkür etti.