Fraport TAV Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşması öncesi, kulübe destek olmak amaçlı şehirde beş bin büyük bayrak kampanyası başlattı. 55 yıllık tarihinde ikinci kez Türkiye Kupası finalinde mücadele edecek olan Antalyaspor Kulübü, Antalya halkının da desteğini istedi.

ŞEHİR SENİN, TAKIM SENİN, KUPA SENİN. HAYDİ ANTALYA!

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla; eğitim, sağlık, spor ve kültürel faaliyetler gibi birçok alanda yapılan çalışmalara destek olan Başkan Yılmaz, bu kez de Antalyaspor Kulübüne destek oldu.

Gazipaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler müdürlüğü tarafından Gazipaşa Cumhuriyet Meydanı’na Antalyaspor’un bayrağı asıldı. Aynı zamanda sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Başkan Mehmet Ali Yılmaz “Antalyaspor'umuzun başlatmış olduğu beş bin bayrak kampanyasına Gazipaşa Belediyesi ve Gazipaşa halkı olarak biz de yürekten destek veriyoruz. Şehrimizi kırmızı-beyaz bayraklarla donatıyoruz. Ziraat Türkiye Kupası'nın Antalya'ya geleceğine inancımız tamdır. Şehir Senin, Takım Senin, Kupa Senin. Haydi Antalya!” mesajını verdi. Cumhuriyet meydanına asılan Antalyaspor Bayrağı ve Başkanın sosyal medyada yayınladığı mesaj, hem futbolseverler hem de Gazipaşa halkı tarafından beğeniyle karşılandı.