HABER – Hasan KAYA

CHP yönetiminin yerel seçimlerin ardından belediye başkanlarıyla dördüncü kez bir araya geldiği, 18-20 Haziran tarihleri arasında Gaziantep'te düzenlenen Belediye Başkanları Çalıştayı'nda belediye başkanları ilk gün Gaziantep'te esnaf ziyaretleri yaparak, vatandaşla buluştu. Yaklaşık 250 Belediye Başkanının katıldığı çalıştay, Cumartesi Günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açılış konuşması ile başladı. Çalıştayda, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, beraberindeki CHP’li Milletvekilleri ve Belediye Başkanları ile birlikte sohbet edip, fikir alışverişinde bulundu. Daha sonra iki oturum halinde yapılan atölye çalışmalarında, belediyelerin iki yılı aşkın süredir yaptığı çalışmalar değerlendirilerek, bundan sonraki üç yıl için oluşabilecek sorunlar ve bunların çözümü için projeler ele alındı.

“HEP BİRLİKTE, HİZMET AŞKIYLA, TIKIR TIKIR ÇALIŞAN BELEDİYE BAŞKANLARIMIZLA YAPTIĞIMIZ PAYLAŞIMLAR, GELECEĞE YÖNELİK BİZLERİ OLDUKÇA UMUTLANDIRDI”

Gaziantep’te düzenlenen çalıştayla ilgili konuşan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz “Cumhuriyet Halk Partimizin, Gaziantep'te düzenlediği Belediye Başkanları Çalıştayı'nda, CHP'li Belediye Başkanları arkadaşlarımızla gerçekleştirdiğimiz çalışmaları değerlendirdik. İleriki dönemler için planladığımız projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Hep birlikte, hizmet aşkıyla, tıkır tıkır çalışan belediye başkanlarımızla yaptığımız paylaşımlar, geleceğe yönelik bizleri oldukça umutlandırdı. Bizleri böyle güzel bir çalıştayda buluşturan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür ederim.” dedi.Gaziantep’te düzenlenen Çalıştay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kapanış konuşmasıyla, Çalıştaya katılan bütün belediye başkanlarının toplu fotoğraf çekiminin ardından 20 Haziran Pazar günü sona erdi.