Bugüne kadar birçok başarılı çalışmaya imzasını atan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, hayata geçirdiği hizmetlerle göz doldurmaya devam ediyor. Gerek alt ve üstyapı çalışmaları, gerekse sosyal çalışmalarla günden güne halkın güvenini kazanmaya devam eden Yılmaz’ın sahada halkla da iç içe olması Gazipaşa Belediyesi’ne olan güveni arttırıyor.

BÜYÜKŞEHİR VE GAZİPAŞA BELEDİYESİ UYUM İÇERİSİNDE

Gazipaşa Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi’nin uyum içerisindeki çalışması da dikkatlerden kaçmıyor. İlçe genelinde devam eden alt ve üstyapı çalışmaları hem ilçe merkezinde hem de kırsalda yoğun bir şekilde devam ediyor. Başkan Yılmaz, son olarak beraberinde CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Zafer Tan,  İYİ Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Yüksel ve Gazipaşa Hizmet Birimi Şube Müdürü Yaşar Kemal Uğuz ile Muhittin Böcek yönetimindeki Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Maha Yaylasında devam etmekte olan çalışmalarını yerinde inceledi.

Burada, Büyükşehir Belediyesi tarafından Sugözü Mahallesi sınırlarından başlayarak Maha Yaylası girişine kadar süren Sugözü Grup Yolu’nun 14 kilometrelik bölümüne dökülen sathi asfalt ile yeni başlayan bir stabilize çalışmasını inceleyen Başkan Yılmaz ile Meclis Üyeleri Yüksel ve Tan, vatandaşlarla da sohbet etme imkanı buldu.

Büyükşehir ve Gazipaşa Belediyelerinin çalışmalarından övgüyle bahseden bölge halkı, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e, Başkan Yılmaz’a, Meclis Üyeleri Zafer Tan ve Mehmet Yüksel’e, Müdür Uğuz’a başta olmak üzere ilçeye yapılan yatırımlarda emeği olan herkese teşekkür ettiler.