19 Mayıs Perşembe günü saat 19.30’da Gazi Mahallesi Yayla Market Önünden başlayacak Fener alayı, hal yolu güzergahından Cumhuriyet Meydanına ulaşacak. Saat 20.30'da gerçekleştirilecek konser programı kapsamında ünlü pop-rock grubu Klişe, eşsiz sahne performansı ve sevilen şarkılarıyla Gazipaşalı gençlerle buluşacak. Fener alayı ve akabinde düzenlenen konserle, Gazipaşa Halkı 19 Mayıs coşkusunu doyasıya yaşayacak.

“19 MAYIS’I GAZİPAŞA’MIZA YAKIŞIR BİR ŞEKİLDE KUTLAYACAĞIZ”

19 Mayıs'ın 103'üncü yıl coşkusunu Gazipaşa’da düzenledikleri dolu dolu etkinliklerle kutladıklarını belirten Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, herkesi konsere davet etti. Başkan Yılmaz, "Ata’mızın bize armağanı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı kutluyorum. Bizim için çok önemli olan bayramımızı Fener alayımız ve 19 Mayıs Gençlik Konserimizle Gazipaşa’mıza yakışır bir şekilde kutlayacağız. 19 Mayıslar bizim! 103. yıl coşkusunu hep birlikte kutlayalım. 19 Mayıs akşamı Fener alayına ve konserimize tüm halkımızı bekliyorum" dedi.

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRÜNDEN DAVET

Gazipaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Selçuk Özdemir, “19 Mayıs Atatürk’ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarımız, 19 Mayıs Perşembe günü, saat 19.30' da, Gazi Mahallesi Yayla Market önünden Fener Alayı yürüyüşü ile başlayacaktır. Saat 20.30'da Cumhuriyet Meydanı'nda KLİŞE konseri ile devam edecek bayram kutlamalarımıza, tüm halkımız davetlidir.” diyerek herkesi bayram kutlama etkinliklerine davet etti.