p>Alanya Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Kerim Gökçeoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret etti. Ziyarette Gökçeoğlu, Başkan Şahin’e Alanya SMMM Odası’na verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi taktim etti.

ASMMMO Başkanı Kerim Gökçeoğlu ve yönetim kurulu üyelerine nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Şahin, “ASMMMO’nun kuruluş yıldönümlerini gerek telefonla gerekse sosyal medyamız aracığıyla kutlamıştık. Bugün bir kez daha kutluyorum. Onlar bizim mesai arkadaşlarımız” dedi.

ŞAHİN: “ORTAK PAYDAMIZ ALANYA”

Başkan Şahin, “Mali müşavirlerimiz bizim için önemli, onların mükellefleri bizim üyelerimiz. Yani aynı geminin içerisindeyiz. Bugüne kadar kendileriyle koordineli bir şekilde çalıştık. Bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Belki bir ilktir bizim dönemimizde arkadaşlarımızla 6 ayda bir mutlaka bir araya gelip istişare toplantıları düzenledik, düzenlemeye de devam edeceğiz. Mali müşavirlerimizle eksikliklerimizi, fazlalıklarımızı yaptığımız toplantılarda gözden geçiriyoruz. Mali müşavirlerimizin çalışmalarını kolaylaştırabilmek için önemli çalışmalar yapıyoruz, onlar da bizim mesai arkadaşımız. Ortak paydamız Alanya. Alanya’mıza hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

GÖKÇEOĞLU: “ALTSO EVİMİZ GİBİ”

1 Mart Muhasebeciler Haftası dolayısıyla çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Gökçeoğlu, “Ticaret odası bizim önemli bir paydaşımız. Göreve geldiğimiz günden bu yana birlikte seminerler düzenliyoruz. Ticaret odasını kendi evimiz, kendi odamız gibi kullanıyoruz. Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz. Karşılıklı paydaşız, birlikte çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Gökçeoğlu, Başkan Şahin’e Alanya Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’na verdiği katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti.