p>Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya Kırsal’ında yol bakım, onarım ve genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

\ \ \ \

Alanya Hizmet Birimine bağlı kırsal alan ekipleri,  Dim Vadisi’nde bulunan Gümüşkavak Mahallesi’nin artık ihtiyaca cevap vermeyen yolunu genişletme çalışmalarına başladı. Kırsal alan ekipleri iş makineleriyle mahallenin yolunun dar olduğu bölgelerde genişletme çalışması yapıyor.

\ \ \ \

Gümüşkavak Mahalle Muhtarı Yücel Sezel, “ mahallemizin içinden geçen yolun bir çok yeri dardı. Bu yolu sadece mahallemiz sakinleri kullanmıyor. Yaylaya giden diğer mahalle sakinleri de kullanıyor. Bu nedenle trafiği oldukça fazla olan bir yol. Yolun genişletmesi talebinde bulunduk. Bu talebimizi yerine getiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney’e teşekkür ediyorum “ dedi.

\ \ \ \

Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney de “ Gümüşkavak Mahallesi’nin içinden geçen yol, özellikle yaz aylarında birçok vatandaşımızın kullandığı bir yol. Genişletilmesi artık kaçınılmaz oldu. Muhtarımızın talebini yerine getirdik. Yolda genişletme çalışmalarına başladık. Kısa sürede tamamlamayı planlıyoruz “ dedi. \\\\\\\"\\\\\\\"\\\\\\\"\\\\\\\"

\ \