p>Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Telekom ve Ticaret Lisesi kavşaklarında yapımı devam eden katlı köprülü kavşak çalışmalarını yerinde inceledi. Şantiyelerde çalışan personele tatlı ikram eden Yücel, çalışmalarından dolayı Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

\ \ \ \

PROJE MÜDÜRÜNDEN BİLGİ ALDI

\ \ \ \

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından Telekom ve Ticaret Lisesi kavşaklarında yapımı devam eden katlı köprülü kavşak çalışmalarını inceleyerek, Proje Müdürü İbrahim Demir’den çalışmalar hakkında bilgi aldı. Her iki kavşakta çalışan işçilere tatlı ikram eden Başkan Yücel, işçilerle sohbet ederek, teşekkür etti.

\ \ \ \

İŞÇİLERLE BİRLİKTE TATLI YEDİ

\ \ \ \

İlk olarak Telekom Kavşağında çalışan işçileri ziyaret eden Başkan Yücel, daha sonra Ticaret Lisesi Kavşağı, 50 metrelik Çevreyolu’na bağlantı sağlayacak Köprülü Kavşak inşasında çalışan işçileri ziyaret etti. İşçilerle birlikte tatlı yiyen Başkan Yücel, işçilerle bir süre sohbet etti.

\ \ \ \

BAŞKAN YÜCEL’DEN TEŞEKKÜR

\ \ \ \

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Yücel şunları söyledi, ”Yaklaşık iki aydır karayollarımızın Ticaret Lisesi Kavşağı ve Telekom Kavşağındaki çalışmaları hızlı bir şeklide sürüyor. Burada çalışan işçilerimize hem moral olsun hem de kente adaptasyonlarını sağlamak adına ziyarette bulunduk. İşçi kardeşlerimizle sohbet ettik. Belediyemizle ilgili bir sıkıntıları olup olmadığını sorduk. Bizim yapabileceklerimiz hakkında şantiye şefi ve proje Müdürü İbrahim Beyle görüştük. Şimdiden emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Karayolları Bölge Müdürlüğümüze, çalışanlarına, projesini hazırlayan Büyükşehir Belediye Başkanlığımıza teşekkür ediyorum. Biz Alanya Belediyesi olarak uygulama imar planları ile projeye desteklerimizi yaptık. Bir an önce bitmesi için Belediye olarak bizde elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız. Şimdiden Alanya’mıza hayırlı olsun” dedi.

\ \