p>Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, alt ve üst yapı yatırımlarını inceledi. 
\ \ Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ünsal Mahallesi’nde devam eden kaldırım çalışmalarını inceledi. Tütüncü, imalatta gördüğü hataları bürokratlarına ve işi yapan firmanın yetkililerine anlatarak, bu hataların düzeltilmesini istedi. Başkan Hakan Tütüncü, “Daha önce kaldırımların imalatıyla ilgili bir takım arızalar vardı. Bu arızaların giderilmesi için işi yapan müteahhidi talimatlandırmıştık. Çünkü yapılan işin temiz olması lazım. Eserler emek emek yükseliyor. Milletin parasıyla yapılan işlerin de çok düzgün çıkması, üretimlerinde hatasız olması lazım. Bununla ilgili gerekli teftişlerimizi yaptık” dedi.
\ \
\ \ “Ünsal’ı gözde bir mahalle yaptık”
\ \ Tütüncü, Ünsal Mahallesi’ni, Kepez’in gözde semtlerinden biri haline getirdiklerini belirterek, “Ünsal Mahallemiz, kat artışları, kentsel dönüşüm, yollar, alt yapı, asfaltlar hem de çeşitli hizmet alanlarına ilişkin yapmış olduğumuz çalışmalarla Kepez’in gözde muhitlerinden biri haline geldi.”
\ \ Başkan Hakan Tütüncü döneminde Ünsal Mahallesi’nde 21 bin metre yeni yol, 40 bin metre asfalt, 37 bin metrekare parke kaldırım, bir semt pazarı, 9 bin metrekareden oluşan 2 adet park, 2 adet orta refüj çalışması yapıldı.

\ \