p>Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” projesi bilgilendirme toplantısı 7 Mart 2016 Salı günü saat 14:00 da Odamızda yapılacaktır.

Odamız ve Alanya SMMMO işbirliğinde gerçekleştirilecek bilgilendirme toplantısına SGK İl Müdürü Nejat Deniz ve İŞKUR Antalya İl Müdürü Veli Tekkanat’ın da katılacağı bildirildi.

“İstihdam Seferberliği\\\" kapsamında yapılan düzenlemeler, teşvikler ve İŞKUR tarafından düzenlenen mesleki eğitim programları hakkında bilgilerin aktarılacağı toplantıya konuşmacı olarak da SGK ve İŞKUR İl Müdürlüğü’nden uzmanlar katılacak.

İşverenlere ve iş arayanlara ihtiyaç duydukları danışmanlık ve eğitim hizmetlerinin sunulması, İş arayanların istihdam edilmeleri ve işverenlerin ihtiyaç duydukları nitelikli işgücünün temin edilmesi amaçlan “Mesleki Eğitim ve İstihdam Seferberliği “nin önemine dikkat çeken ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, “Tüm üyelerimizi bu önemli toplantıya davet ediyoruz” dedi.

Şahin, “\\\"Sayın Cumhurbaşkanımızın startını verdiği milli seferberlik hayata geçti. Bu konunun ne kadar önemli olduğunu hem ekonominin canlanması açısından, işverenimizin, esnafımızın bunlardan nasıl yararlanacağını müşahade edeceğiz. İŞKUR’dan gelecek uzmanlarımızın vereceği bilgiler büyük önem taşıyor” dedi.