p>Alanya Belediyesi Emine Hacıkura Kütüphanesi’nde 2014 – 2015 döneminin son bilgisayar kursu 18 Mayıs Pazartesi günü başlayacak. 1 aylık hızlandırılmış programla verilecek bilgisayar kursu ücretsiz olarak düzenleniyor 
ARALIK AYI KURSU TAMAMLANDI
Alanya Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde 16 Aralık 2014 tarihinde başlatılan, “Temel Bilgisayar Okur- Yazarlığı ve Office Programları Kullanımı” modüllü ücretsiz Bilgisayar Kursu tamamlandı. 2 aşamadan oluşan kursun 32 saatlik ve  72 Saat dilimlik eğitimler sonunda gerçekleştirilen sınavda  başarılı olan 44  kursiyer MEB onaylı “Temel Bilgisayar-Okur Yazarlığı  Sertifikası” ve “Office Programları Kullanımı Sertifikası” almaya hak kazandı.
KURSLAR ÜCRETSİZ 
Emine Hacıkura Kütüphanesi’nde bu eğitim döneminin son bilgisayar kursu 18 Mayıs Pazartesi günü başlayacak. Ücretsiz olan ve 1 aylık hızlandırılmış programla gerçekleştirilecek kursa 511 36 24 nolu telefondan başvuru yapılabiliyor.
910 KİŞİYE EĞİTİM VERİLDİ
2009 yılından bu yana Emine Hacıkura Kütüphanesinde deneyimli eğitimciler eşliğinde, kurumlarla yapılan protokoller gereğince Alanya Belediyesi’nin, Alanya Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde 572 kişi, Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği işbirliğinde 338 kişi olmak üzere toplamda 910 yetişkine ulaştırılan kurslar periyodik aralıklarla devam ediyor.