HABER – Hasan KAYA

Gazipaşa Sugözü Grup yolunda başlatılan ve aylardır devam eden alt yapı çalışmaların %90’lık kısmının tamamlandığı ve hala asfaltlanmadığını belirten vatandaşlar yolda oluşan çakıllar nedeniyle yaylaya giden sürücülerin gittiğine bin pişman olduğunu ifade ederek Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığının bir an önce Sugözü Grup yolunu asfaltlaması gerektiğini söylediler.

6-7 ve 8 Ağustos’ta Gazipaşa Belediyesi’nin Günercik yaylasında şenlik yapılacağını dile getiren vatandaşlar, “Eğer Sugözü Grup yolu şenlikten önce asfaltlamazsa belediye vatandaşa şenlik yaptırmış olmaz çile çektirmiş olur” diyerek çalışmanın bitirilmesini istediler.

SUGÖZÜ GRUP YOLUNUN ŞENLİKTEN ÖNCE ASFALTLANMASI İÇİN UĞRAŞIYORUZ

Bu konuda görüştüğümüz İyi Parti Gazipaşa Belediye meclis üyesi Mehmet Yüksel şunları söyledi:

“Biz Sugözü grup yolunun Günercik yayla şenliğinden önce asfaltlanması için elimizden gelen çabayı gayreti gösteriyoruz. Vatandaşlardan gelen bu tepkileri Antalya Büyükşehir belediyesine Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığına iletiyoruz. Şimdi onlarda bir aksilik olmazsa yolu şenlik öncesi asfaltlamayı planlıyor. Bizde vatandaşın yaşadığı sıkıntıları biliyoruz ama yolun bakım onarım işi Antalya Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığının sorumluluğundadır, bu nedenle bizimde elimizden fazla bir şey gelmiyor”