Vali Münir Karaloğlu, Manavgat'ın Kızıldağ Mahallesi Erağaç Yaylası'nda Şehitler Camii açılışına katıldı ve Karabük Mahallesi'nde muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıya Vali Karaloğlu'nun yanı sıra Ak Parti Antalya milletvekilleri Mustafa Köse, İbrahim Aydın, Kemal Çelik, Kaymakam Mustafa Yiğit, belediye başkanı Şükrü Sözen, Ak Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz'le bölge ve il müdürleri katıldı.

Vali Münir Karaloğlu, Erağaç Yaylası'nda vatandaşın kendi imkanlarıyla yaptığı camiinin açılışını gerçekleştirdiklerini ve helikopterle bölge üzerinde tur attıklarını belirterek, Beşkonak bölgesinin muhteşem olduğunu ve kanyonları yukarıdan görünce etkilenmemenin mümkün olmadığını söyledi. Vali Karaloğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ben geldiğim günden beri şunu ifade ediyorum; Antalya'yı sadece denize, sadece kuma, sadece güneşe sıkıştırmak Antalya'ya yapılmış en büyük haksızlıktır. Bunlar Antalya'da var, eyvallah. Antalya bundan daha çok, daha önemli bir yer. Sadece deniz, kum ve güneş değil. İşte bir Köprülü Kanyon, belki eşi ve benzeri yok. Yaz aylarında, temmuzda, ağustosta, eylülde raftingi dünyanın her yerinde yapamazsınız. Ama bu kanyonda neredeyse yılın 12 ayında rafting yapabileceğiniz bir doğal güzellik ve suyumuz var. Kanyonumuz var, ormanımız var, tarihimiz var, antik şehrimiz var. Bütün güzelliklerimiz var. Daha çok tanıtmak, daha çok ekonomiye katkı sunacak hale getirmek, bu bölgede hepimizin görevidir, bunu yapmaya devam edeceğiz. Antalya'nın sadece sahillerden ibaret olmadığını, Antalya'nın arkasında, Torosların arka yamaçlarında başka bir Antalya, başka bir dünya olduğunu, çok kadim bir medeniyet ve bir Yörük kültürü olduğunu hiç bıkmadan usanmadan anlatmaya devam etmemiz lazım."

Toplantıda muhtarlar mahallelerinde yaşanan sorunları Vali Münir Karaloğlu'na anlattı.