Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Çevre Haftası nedeniyle 7-15 yaş arası çocukların katılımıyla düzenlenen fotoğraf yarışması sonuçlandı. Yarışmaya gönderilen fotoğraflar konusunda uzman jüri üyeleri tarafından değerlendirildi. Değerlendirme sonucu kazanan yarışmacılar için ASAT Genel Müdürlüğü’nde tören düzenlendi.

“ÇEVREYİ KORUMANIN YOLU EĞİTİM”

Törende konuşan ASAT Genel Müdür Yardımcısı Recep Çalı, yarışmaya olan ilginin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, çevreyi korumanın en etkili ve kalıcı yolunun çevre eğitimi ve bilinçlendirme çalışmaları olduğunu belirtti. Çalı, “Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü olarak çevre ve doğa dostu bir kent oluşturmak bilinciyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz, sürdürmeye de devam edeceğiz” dedi.

“ÇEVRE DOSTU KENT OLUŞTURMAK İSTİYORUZ”

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Lokman Atasoy da “Başkanımız Muhittin Böcek’in planlı, kurallı, kimlikli kent vizyonuyla çevre ve doğa dostu bir kent oluşturmak bilinciyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

“ÖDÜLLERİNİ ALDILAR”

Yarışmaya gönderilen 79 fotoğraf içerisinden birinci olan fotoğrafın sahibi Hüseyin Enes Büyükkeskin ödülü olan bisikleti Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Lokman Atasoy’dan aldı. İkinci olan Gülce Tuna’ya tablet, üçüncü olan Kayra Alp Şahin’e ise şövale ve resim seti hediye edildi.