Alanya’da 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er'in Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başladı. Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene, Alanya Belediye Başkan vekili Fatma Melike Nazifoğlu  ve çok sayıda öğretmen ile öğrenci katıldı. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından tören sona erdi. 

Anıt önünde ki tören daha sonra Alanya Kültür Merkezi’nde devam etti. 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel öğrenciler tarafından AKM’de hazırlanan serginin açılış kurdelesini Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Belediye Başkan vekili Fatma Melike Nazifoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er ve öğretmenlerle birlikte kestiler. Sergi açılışının ardından öğrenciler, protokol üyelerine ve öğretmenlere kırmızı karanfil dağıttı. AKM’deki program,

Alanya Kültür Merkezi salonunda minik öğrenciler Kaymakam ve protokol üyelerine kırmızı karanfil dağıttılar. Alanya Kültür Merkezi’ndeki program öğrenciler tarafından gerçekleştirilen şiir ve müzik dinletisiyle devam etti.