Kemer Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla düzenlediği etkinlikte yolda ve parklarda yürüyen vatandaşa, esnafa, turizmcilere ve resmi kurumlarda çalışanlara karanfil dağıttı. Etkinlik gün boyunca devam etti. Kemer Belediyesi kendi personelini de unutmadı. Tüm personele karanfil dağıtıldı.

Bu anlamlı hediyeden çok mutlu olduklarını kaydeden Kemerliler, Kemer Belediyesi Başkanı Mustafa Gül'e ve ekibine teşekkür etti. Kemer'de bulunan turistlere de Sevgililer Günü çiçeği verildi.

'MUTLULUKLAR DİLERİM'

Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer halkının Sevgililer Günü'nü kutlarken, "Hemşehrilerimize böyle küçük bir sürpriz yapmak istedik. Tüm sevenlere sevdikleriyle birlikte bir ömür boyu mutluluklar dilerim" dedi.

14 ŞUBAT NİKAHI

Diğer yandan Kemer'de 7 çift Sevgililer Günü'nde dünya evine girdi. Belediyede zabıta olarak görev yapan Yunus Bölük ile Zuhal Sarkım'ın nikahını kıyan Belediye Başkanı Mustafa Gül, tüm çiftlere mutluluk diledi.

raçiçek, "Bodrum Belediye Başkanımız Mehmet Kocadon'un imzasıyla su altında pankart açtık ve bunu da Afrin'de görev yapan Mehmetçiklerimize adadık. Onlara kolaylıklar diliyoruz. Allah yardımcıları olsun. Şehit vermeden inşallah bu operasyon tamamlanır, biter. Şehit olan askerlerimizin mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesin. Sevdiklerine, ailelerine sabırlar diliyoruz" dedi.

Çalışmaların 21 Şubat Çarşamba günü Bitez Koyu'nda, daha sonraki haftalarda ise Ortakent, Akyarlar, Turgutreis, Kadıkalesi Gümüşlük, Yalıkavak, Gündoğan, Küçükköy, Gölköy, Türkbükü, Torba ve son olarak da Bodrum Merkez'de olmak üzere 19 koyda gerçekleşeceği öğrenildi.