Kaymakam Ürkmezer, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Milli mücadelemizin önderi ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85. yılını sonsuz saygı, sevgi, şükran ve rahmetle anıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk, Türk milletinin bağımsızlık ateşini alevlendiren, eşsiz bir liderdi. Vatan sevgisi, özgürlük arzusu ve modern bir Türkiye hayaliyle yola çıktı. Büyük fedakarlıklarla dolu bir mücadele sonucunda Türkiye’yi çağdaş bir ulus haline getirdi.

Atatürk, Türk milletine çağdaş bir eğitim sistemi, kadın hakları, laiklik, demokrasi ve bilimsel gelişmeler gibi birçok yenilik getirdi. Ülkenin kalkınması ve ilerlemesi için yol gösterici oldu. Fikirleri, sadece Türkiye’yi değil, tüm dünyayı etkiledi ve yol gösterdi. Bizim en büyük sorumluluğumuz ise Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün bize miras bıraktığı bu cennet vatanın, Onun öncülüğünde kazanılan bağımsızlık ve cumhuriyetimizin değerlerini korumaktır ve Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke, inkılap ve fikirlerini gelecek nesillere aktararak ülkemizi hep daha ileriye taşımaktır.

Alanya’da 4 bin aileye 7 milyon TL destek sağlandı Alanya’da 4 bin aileye 7 milyon TL destek sağlandı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü büyük bir saygı ve minnetle anıyoruz. Onun bize bıraktığı mirasa sahip çıkmak ve Türkiye’yi daha da ileriye taşımak için hep birlikte yürüyüşümüzü sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile bu Vatan, Bayrak ve İnanç uğruna şehit düşen ve gazi olan tüm kahramanlarımızı bir kez daha rahmet, şükran ve minnetle anıyorum. Ruhları şâd olsun” dedi.