Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren ASFİM, vatandaşları sağlıklı ve hareketli yaşamla buluşturmaya devam ediyor. ASFİM'in ücretsiz spor hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşların yeni dönem kayıtları için 12 -25 Haziran tarihleri arasında internet adresinden başvuru yapmaları gerekiyor.

PİLATES, FİTNESS, REFORMER

ASFİM kursları 3 Temmuz’da başlayacak. Profesyonel eğitmenler eşliğinde ücretsiz spor yapma imkânı sunan ASFİM'lerde vatandaşlar için fitness, step-aerobik, pilates, wellness reformer, zumba, çocuklar için temel cimnastik dersleri ve parkinson hastaları için de egzersiz kursları verilecek.

KADINLARA SAVUNMA SANATI EĞİTİM

ASFİM’de ayrıca 'ileri yaş için egzersiz' kursu ile 60 yaş üstü vatandaşlar için özel çalışma programıyla formda kalmalarını sağlayacak. ASFİM yaz kurslarında kadınlara özel savunma sanatı eğitimi de verilecek.

ONLINE BAŞVURU

ASFİM'in kurslarından ücretsiz faydalanmak isteyen vatandaşlar, 25 Haziran’a kadar https://genclikspor.antalya.bel.tr adresinden online olarak başvuru yapabilecek. Kurslar, 3 Temmuz'da başlayacak.

Alanya’da dünya şampiyonuna coşkulu karşılama Alanya’da dünya şampiyonuna coşkulu karşılama