Kumluca Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından yürütülen, kaymakamlık, belediye ve ilçe milli eğitim müdürlüğünün desteklediği Çocuk ve Gençler Sosyal Destek Programı (ÇOGEP) Engel Siz Olmayın Yeter-2 projesi kapsamında özel öğrenciler için Isparta Davraz Kayak Merkezi'ne gezi düzenlendi. Geziye, Sarıcasu Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi, Kasapçayırı Ortaokulu Özel Eğitim ve Sultan Alparslan Okulu Özel Eğitim sınıflarında eğitim gören öğrenciler ve aileleri katıldı.

Kumluca Emniyet Müdürü Cemil Doğan, ÇOGEP projesi kapsamında özel öğrencilere yönelik sosyal, kültürel ve eğitsel etkinlikler düzenlediklerini, bu faaliyetlerden birinin de özel öğrenciler için Isparta'daki Davraz Kayak Merkezi gezisi olduğunu söyledi.

Yürütülen projeyle özel öğrencilerin sosyal hayata katılımlarının sağlanmasının amaçlandığını aktaran Doğan, "Müdürlüğümüz Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından yürütülen ÇOGEP projesi kapsamında daha önce de bazı etkinlikler yapmıştık. Bu etkinliğimiz çocuklarımız ve aileleri tarafından daha farklı bulundu. Çünkü bazı çocuklarımız ilk defa kar gördüklerini ifade etti. Çok güzel bir gezi programı ve etkinlik oldu" dedi.