Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve eşi Ebru Türel, gençlerin zorlu üniversite sınavı süreçlerinde destek oluyor. Dershane ve okul arasında mekik dokuyan Karatay Anadolu Lisesi 12'nci sınıf öğrencileri Land Of Legends'da stres attı. Birbirinden keyifli dev oyuncakları deneyimleyen öğrenciler heyecan dolu dakikalar yaşadı.

'HARİKA BİR GÜN GEÇİRDİK'

Karatay Anadolu Lisesi 12'nci sınıf öğrencisi Batuhan Güneş, Land Of Legends deneyimini şu sözlerle paylaştı:

"Burası tasarım olarak muhteşem bir yer. İlk defa burada bu kadar büyük bir parkta bu kadar büyük bir oyuncağa bindim. Bizim bu zor senemizde 1 günlük de olsa böyle bir motivasyon sağladıkları için Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederim."

Müesser Küçük ise “İlk defa geliyorum. Çok güzel bir yer. Özellikle bindiğimiz oyuncaklar mükemmeldi. Harika bir gün geçirdik" dedi.

Ayşe Açık da "Burası efsane bir yer. Buradaki etkinlikler, oyuncaklar, biraz heyecanlı biraz korkunç. Sınava hazırlanıyorsanız kesinlikle gelmeniz gerekiyor. Kendimizi yeniliyoruz, derslerimize daha çok motive oluyoruz. Gerçekten anlatılmaz yaşanır diyebileceğimiz bir gün geçirdik" diye konuştu.

Betül Kama ise duygularını şu sözlerle paylaştı: "Bizim lisede son yılımız. Böyle etkinlikler çok iyi oluyor. Dershane ve okul dolayısıyla kendimize vakit ayıramıyoruz. Bugün bizim için çok güzel bir motivasyon oldu."

İlk kez böyle bir deneyim yaşadığını anlatan Dilara Kılıç, “Burada olduğum için çok mutluyum. Böyle bir deneyim hiç yaşamamıştım. Ortam güzel, çevre rengarenk güzel bir gün geçiriyoruz kafamız dağılıyor. Ders yoğunluğumuz arasında böyle bir etkinlik olduğu için çok mutluyum" dedi.

Büşra Gizem Türk ise "Burası çok eğlenceli bir yer. Oyuncaklar müthiş. Burada günlerce kalabilirim. Dev oyuncaklar, sağladığı motivasyon, her şeyiyle çok güzel bir gün geçirdik, çok iyi geldi. Bunu bize sağladığı için Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.