p>Alanyaspor’un Şimşekler taraftar grubunun lokali bugün zabıta ekipleri tarafından kapatıldı. Başbakanlık Bilgi İşlem Merkezi’ne (BİMER) yapılan şikayetler neticesinde lokalin kapatılmasına Şimşekler taraftar grubunun başkanı Fatih Aslan sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.

\ \ \ \

“Gençlerimize sıcak bir yuva ortamı oluşturuyoruz”

\ \ \ \

Fatih Aslan, Alanya SPOR – Şimşekler adlı facebook sayfasından yaptığı açıklamada şu sözleri sarf etti: “Lokalimiz, BİMER şikayet hattına defalarca şikayet edilmiştir ve görevli memurlar görevini yapmak zorundadır. Bunu şikayet edeni ve edenleri bütün Alanyaspor taraftarı bilmektedir. Peki soruyorum sizlere sizin Alanyaspor ve memleket sevginiz bu mu? Bizim burada 9 senedir oldugu gibi Alanyasporumuzu desteklemek, içerde sigara içirtmemek, gelen taraftara ücretsiz ikramlarda bulunmak ve Alanyasporumuz için takımımızı daha iyi nasıl destekleyebilirizden başka üşüncemiz yok. Gençlerimiz parklarda oturacağına burada sıcacık bir yuvası olsun gelsin kahvesini içsin diye böyle biyer açtık suçumuz bu mu bizim?”

\ \ \ \

“Bir daha maça Alanyaspor maçına gitmeyeceğim”

\ \ \ \

Bu karar yüzünden üzüntü duymadığını da diler getiren Aslan, “Şunuda söyleyeyim lokalimiz kapandı diye üzülmem. Niye mi? Ben burada ticaret yapmıyorum, herhangi bir gelirim yok. Aksine zararım var ama sadece şuna üzülürüm Alanyasporumuzu desteklememiz engellenmiş olur.Kamuoyuna önemli bir yazı yazacağım. Bunu herkesin bilmesini istiyorum. Ben herhangi bir yeri şikayet ettiysem veya ettirdiysem evde 2 tane evladım var yüzünü görmek nasip olmasın. Benim şikayet ettigime dair kanıt varsa da kamuoyu önünde söz veriyorum bir daha Alanyaspor maçlarına gitmeyeceğim” dedi.

\ \