p>Antalya’da, Kepez Müftülüğüne bağlı kadın Kur\\\\\\\'an kursu öğreticisi Nurcihan D., kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle şikayetçi olduğu şahsın serbest bırakılması kararına itiraz edeceğini söyledi.

\ \ \ \

Kepez ilçesindeki bir Kur\\\\\\\'an kursunda öğretici olarak görev yapan Nurcihan D., Yeni Mahalle Aliya İzzetbegoviç Caddesi üzerindeki pet-shopta mağaza sahibiyle sohbet ederken, içeri girip bir süre sohbeti dinleyen M.Y.\\\\\\\'nin kendisine hakaretlerde bulunduğunu öne sürmüştü. Kadının giyimine yönelik hakaretlerde bulunduğu iddia edilen M.Y., Nurcihan D.\\\\\\\'nin şikayeti üzerine polis ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. Şahıs, sevk edildiği mahkede adli kontrol şartıyla serbest bırakılöıştı.

\ \ \ \

Nurcihan D., dün öğleden sonra ders çıkışı evde beslediği kedileri için pet-shop’a mama almak için gittiğini ve tanıdık olduğu için orada yapılan sohbete katıldığını söyledi.

\ \ \ \

Referanduma dair bir sohbet yapıldığını dile getiren Nurcihan D., \\\\\\\"Dükkanın köşe tarafındayız. İlerleyen dakikalarda M.Y. içeri girdi sinirli sinirli bakışlarından rahatsız oldum. Kendime olabileceğini düşünmedim. Sonra bana dönerek, \\\\\\\'Şu kadını görüyor musunuz? Baştan aşağı şöyle bakarsanız dindar, ama bunlar şöyle bunlar böyle. Bu sahtekar\\\\\\\' diyor. Bana direkt dinsiz diyor. Hem örtüme hakaret var. Fikir beyan edemezmişim. Daha sonra bu örtüye yakışmıyormuşum gibi kendiyle çelişen ifadeleri var. Hem şahsıma hem de çoğul olarak hakaret ediyor\\\\\\\" diye konuştu.

\ \