p>Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve AK Parti Antalya milletvekili adayı Lütfi Elvan, 7 Haziran Genel Seçimleri öncesinde “sandığa gidin” çağrısı yaptı. Elvan, “Görüşünüz ne olursa olsun, mutlaka sandığa gidin” dedi.
SANDIĞA MUHAKKAK GİDİN
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, AK Parti Antalya milletvekili adayı Lütfi Elvan, seçimlere 6 gün kaldığını ve milletvekili adayları, il başkanı, büyükşehir belediye başkanı, diğer belediye başkanları ve partinin gençlik kolları, kadın kollarıyla bir takım ruhu halinde çalışmalarına devam ettiklerini belirtti. Vatandaşlara sandığa gitme çağrısı yapan Elvan, “Her bireyin kendi düşüncesini, kendi görüşünü bu demokratik ortamda sandığa yansıtması gerektiğini düşünüyorum. Bu açıdan inşallah özellikle seçimlere katılım seçmenin büyük çoğunluğuyla olur. Genel olarak yüzde 80-85 bandında olan seçimlere katılım oranının bu seçimde daha da yukarılara çıkmasını bekliyoruz. Vatandaşlarımızın görüşleri düşünceleri ne olursa olsun mutlaka sandığa gitmelerini öneriyorum" dedi.
İSTİKRAR KARŞITI GRUPLAR İŞ BAŞINDA
Türkiye’de mevcut düzenden ve istikrardan rahatsız olan kesimlerin iş başında olduğuna ve AK Parti aleyhine çalıştıklarına vurgu yapan Elvan, “Milletimiz sağduyu sahibidir bu seçimden de zaferle çıkacağız, milli irade yine hakim olacak, Türkiye gelişmeye, büyümeye, kalkınmaya devam edecek, bu konuda kaygımız, tereddüdümüz yok. Türkiye’nin önünü kesmek isteyen, büyümesini, gelişmesini engellemeye çalışan gruplar umduğunu bulamayacak. 8 Haziran sabahı halkımızın istikrarın sürmesinden yana karar alacağından şüphemiz yok” diye konuştu.