Antalya'nın Manavgat ilçesinde telefon bayisinden cep telefonu çaldığı iddia edilen M.K. (51), iş yeri sahibinin arkadaşının dikkati sayesinde polis tarafından yakalandı. Gözaltına alınan M.K., "Bir anda şeytana uydum. Çok pişmanım" dedi. Manavgat’ta meydana gelen olayda Şenol Ay isimli telefon bayisi sahibi reyonda bulunan telefonlardan birinin eksik olduğunu fark edince işyerinin güvenlik kameralarını izleyerek soyulduğunu fark etti.

Polis merkezine giderek şikayetçi olan Şenol Ay, sosyal paylaşım sitesindeki hesabından hırsızlık şüphelisinin fotoğrafını paylaştı. Daha sonrasında araştırma başlatan asayiş ekipleri M.K.’yı yolda yürürken durdurarak gözaltına aldı.

ŞEYTANA UYDUM, ÇOK PİŞMANIM

M.K.'nin evinde yapılan aramada, çaldığı cep telefonu bulundu. M.K. ifadesinde, "O gün telefon bayisine ucuz telefon fiyatlarını sormak için girdim. İçeride müşteriler vardı. Bir anda şeytana uydum. Tezgahtan telefonu alarak cebime koydum ve telefon bayisinden çıktım. Çok pişmanım" dedi. Polis merkezinde işlemleri tamamlanan M.K. adliyeye sevk edildi.