Vatandaşların Ramazan Bayramı'nı huzur ve güven içerisinde geçirebilmeleri için, 13- 18 Haziran tarihleri arasında il merkezi polis sorumluluk bölgesinde genel güvenlik, asayiş ve trafik güvenliğinin temininin başarıyla yürütüldüğü kaydedildi. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, bu başarıda, yüzlerce emniyet personelinin özverili çalışmasının büyük rol oynadığı ifade edildi.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, 3 günlük bayram süresince sadece Alanya'da bir ölümlü kaza meydana geldiğini, bu kazanın da bir kamyonetin yaya geçidindekilere çarpması sonucu yaşandığını aktardı. Bayram öncesi alınan tedbirlerin amacına ulaştığını hatırlatan emniyet yetkilisi, 23 kilometrede bir ekibin görev aldığı 650 kilometrelik sorumluluk alanında yaralamalı ve maddi hasarlı meydana gelen kazaların tamamının kişisel araç kullanım hatalarından kaynaklandığı belirtildi.

Bu bayramda meydana gelen kazaların analizinin yapılarak, önümüzdeki bayramlarda daha etkin önlemler alınması için de çalışmaların yürütüleceği belirtildi.