ALANYASPOR'u dün geceki galibiyetinden dolayı kutluyorum.

İyi bir Beşiktaş taraftarı ve Alanyaspor seyircisiyim. Alanyaspor sayesinde bütün takımları canlı izleme şansına sahibim. Bunun böyle devam etmesini de çok isterim.

Alanyaspor bu güzel futboluna devam etsin, süper ligde kalıcı olsun ki, bende Süper Lig'de ki her takımı Oba Stadı'nda koltuğuma oturup keyifle izleyeyim.

Umarım birileri lige iki haftadır verdiği ayar gibi ayar vermez. Eğer lige ayar verilmese idi, bugün ALANYASPOR haklı olarak 9 puanlık farkla liderlik koltuğuna oturacaktı.

ALANYASPOR şampiyon olur mu, olamaz mı sorusunun yanıtı zor. Oynadığı futbolla olmayı hak ediyor. Bazı futbol yorumcusu ve eski futbolcular gibi düşünmüyorum.

Futbol seyirlik bir oyun. Seyirciyi futbola doyurmak için, göze hoş gelen güzel futbol oynayacaksın. Futbolun gereklerini yerine getireceksin. Kötü oynayarak kazanmak değil, iyi oynayarak bileğinin hakkı ile kazanacaksın.

ALANYASPOR bu sezon kaybettiği maçlarda(!) dahi kötü futbol oynamadı. Sadece Rize maçında ortalama futbol oynadı. O da Avrupa kupası maçına denk geldi. İklim değişiklikleri ve zorunlu rotasyonların olduğu bir maçtı.

Diğer bütün maçlarını zevkle seyrettim. Umarım bu güzel futbollarını geliştirerek, lige damgalarını vurmaya devam ederek Trabzonspor gibi ligde kalıcı olurlar.

Bu arada sırtlarında Fenerbahçe ve Galatasaray forması olup, Alanyaspor taraftarı gibi eyyam yapanlar, taraftarlık iki takım tutarak olmaz. Ya eski sevdanızla devam edin ya da yeni sevdanızın yanında tam sevdalı olun. Yeni sevdanızın yanında duracaksanız, eski formalarınızı çöpe atın.