Çekimleri Alanya’da yapılan Kanal D’nin iddialı dizisi Yüzleşme, reyting kur banı oldu. Yayınlandığı 3 bölümde istenilen reyting rakamlarını bir türlü yakalayamayan dizi, 4. bölüm ile bu akşam ekranlara veda ediyor. Alanya’nın tanıtımının yapılacağı için Alanya halkının büyük umut bağladığı dizinin erken final yapması sevenleri oldukça üzdü.

ALANYA HALKI NE İSTEDİ? NE BULDU?

Başrollerini Uğur Yücel, Hande Doğandemir, Engin Öztürk, Yiğit Kirazcı, Zeynep Eronat ve Yeşim Ceren Bozoğlu'nun oynadığı Yüzleşme dizisinin çekimleri Alanya’da yapılıyordu. Alanya’nın bu dizi ile ülkeye tanıtılacağını düşünen Alanya halkı da adeta ekran başına kilitlenmişti. Alanya’nın doğal güzelliklerinin ve Alanya’ya özgü ürünlerin dizide bol bol kullanılması bekleniyordu. Ancak dizi ilk bölümü itibari ile Alanya halkında adeta hayal kırıklığına sebep oldu. Alanya’nın dizide hiç kullanılmaması tartışmaları da beraberinde getirdi.  Alanya bu tartışmaları yaparken, dizi reytingleri nedeniyle erken final yaptı.

SON BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Masal’ın Gonca olduğunun öğrenilmesi artık kaçınılmaz bir sona doğru yaklaşır. Savcı, 15 yıl önce kaybolan Gonca’nın dosyasını tekrar açmaya karar verir. Fikret, Gonca’yı bulmak için Songül’den destek ister fakat karşılık bulamaz. Zira Songül, Gonca’nın yıllar önce öldüğünü düşünmektedir. Fikret ise Songül’e serzenişte bulunur. Savcı olayları ve delilleri derinlemesine inceler. Masal’ın, Ufuk’un öldürüldüğü gece çekilen fotoğrafı Savcı’nın eline geçince olayların rengi fazlasıyla değişir. Kalender Kasabası’nda gizli kalan tüm sırlar aydınlanırken Masal, Gonca olduğunu saklayabilecek mi?