ÖZEL HABER - Muammer SOYLU

Akdeniz’in en popüler gece kulüpleri arasında yer alan İllusion Event Hall, geçtiğimiz Haziran ayı başında Korona virüs (Covid-19) salgınından dolayı uzun süre kapalı kalarak yeni dönemi sokak partisi ile kapılarını açmıştı.

GEÇ SAATLERE KADAR EĞLENMİŞLERDİ

Gece saat 21.00'de başlayan sokak partisi gecenin geç saatlerine kadar devam etmiş, İllusion Event Hall yetkilileri, kapıda tüm misafirlere koruyucu maske dağıtmıştı. Arabalı sokak partisi ise bir anda Türkiye’nin gündemine oturarak popüler olmuştu. Konunun farklı boyutlara çekildiği savunan İllusion Event Hall sahibi Sait Alibeyoğulları, düzenledikleri partide bir nebze olsun insanların morallerini yerine getirmek için çabaladıklarını ifade etmişti.

NE MASKE VAR, NE MESAFE

Geçtiğimiz günlerde Antalya İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu yaptığı açıklama ile eğlence yerleri ile otel ve konaklama tesislerinde saat 24.00’ten sonra müzik yayınına (canlı müzik, kayıt dinletilmesi vb. her türlü yayın dahil) hiçbir şartta izin verilmemesine karar vermiş ve meskenler hariç tüm alanlarda maske takma zorunluluğu getirmişti.

Kuralları hiçe sayan İllusion Event Hall’de ise eğlence mekanında görevliler dışında eğlenmeye gelen hiç kimsenin maske takmadığı görüldü. Mekanda hizmet eden bazı garsonların ise maskeyi, burunları açık şekilde taktıkları göze çarptı.

YETKİLİLER HİPNOTİZE Mİ OLDU?

Aynı sektörde faaliyet gösteren diğer işletmeler ise, “Bizler eğlence mekânlarını açamazken İllusion nasıl olurda yasaklara uymadan sabahlara kadar müşteri kabul eder. Demek ki İllusion, yetkililere adına yakışır şekilde hipnoz yaparak uyutuyor” diyerek yasakları çiğneyen bu mekanı görmeyen yetkililere tepki gösterdiler.

Vatandaşların can sağlığını hiçe sayarak kendi cebini düşünen İllusion Event Hall sahiplerinin şimdi nasıl bir açıklama yapacakları merakla bekleniyor.