Toplantıya ALKÜ Rektörü Profesör Dr. Ahmet Pınarbaşı, ALKÜ Genel Sekreteri Fatih Özdemir, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Şube Müdürü İlyas Şirin, Minibüsçüler Odası Başkanı Doğan Bacak ve Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Kerim Akıllı katıldı.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Profesör Dr. Ahmet Pınarbaşı, “ üniversiteye gelen otobüs sayısı ve kampüsteki durak sayınını artırılması, Kent Kart Dolum noktalarının şehir genelinde yaygınlaştırılması, kampüsteki kantine de dolum cihazı konması ve kampus içinde öğrencilerden indi-bindi ücreti alınmaması yönündeki taleplerine çözüm istedi.

OTOBÜS SAYISI ARTIRILACAK

Üniversiteye giden otobüs sayısının özellikle sabah ve öğrencilerin çıkış saatinde artırılması, kampus içinde öğrenciden indi-bindi ücreti alınmaması, rektörlüğün istediği noktalara ek duraklar konması, Kent Kart dolum cihazlarının sayısının artırılması ve üniversitedeki kantine de bir tane konması konularında taraflar fikir birliğine vardı.

BACAK, SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ.

Minibüsçüler Odası Başkanı Doğan Bacak, “ şimdilik geçici olarak sorunun çözüyoruz. Mahmutlar Otobüslerinin de Alanya ile birleşmesi konusu da kısa sürede halledilecek. Bu işler tamamlandıktan sonra üniversitenin ulaşım konusundaki sorunlarını kökten çözmüş olacağız “dedi.