Türkiye Sağlık Turizmi Dernekleri Federasyonu (TURSAF) 2. Olağan Kongresi’nde konuşan Federasyon Genel Başkanı Dr. Tevfik Yazan, Sağlık turizminin Alanya'mız ve ülkemiz için ekonomik açıdan son derece önemli olduğuna dikkat çekti. Düzenlenen kongreye Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, ALTİD Başkanı Burhan Sili ile çok sayıda delege yer aldı. Sunprime C-lounge Hotel’de gerçekleşen kongrede yeni dönem üyeleri seçildi.

DR. TEVFİK YAZAN’I TEBRİK ETTİLER

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Ülkemizin ve kentimizin turizmden aldığı payı arttırmak için alternatif turizm alanında yaptıkları çalışmalardan dolayı federasyonumuza şükranlarımı sunarım’’ dedi.

ALTSO Başkan Mehmet Şahin, TURSAF Başkanı Dr. Tevfik Yazan’a teşekkür ederken “Türkiye Sağlık Turizmi Dernekleri Federasyonu’nun Seçimli Olağan Genel Kurul toplantısına katıldık. Böyle önemli bir toplantının Alanya’mızda yapılmasını sağlayan Federasyon Genel Başkanı Dr. Tevfik Yazan hocamızı tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dilerim” şeklinde konuştu. Son olarak söz alan AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, “Alanya'mız için sağlık turizmimiz fazlasıyla önemlidir. Türkiye Sağlık Turizmi Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Sayın Tevfik Yazan'ı ve yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.