AK Parti Alanya İlçe Başkanlığı tarafından Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Alanya Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Ak Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eray Erdem, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, mahalle temsilcileri, iş insanları ve partililer katıldı.

Toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu’nun açılış konuşmasıyla başladı. Toklu Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda yaptığı konuşmasında, 2023 seçimlerinde Alanya’da Ak Parti bayrağını göklere çekeceklerini ifade etti. Toklu, “Biz yıllardır Alanya için canla başla çalışıyoruz ve hep çalışacağız. Seçimi kazanıp Ak Parti bayraklarını göklerde dalgalandırdıktan sonra da hep daha ileriye bakarak sizler için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın ise konuşmasında Alanya’nın Antalya’da gerçekleştirilen mitinge çok büyük destek verdiğini söyledi. Aydın, “Biz sizler için çalışmaya devam edeceğiz. Bizler seçim günü kazanmış bir şekilde sizlerin karşısına çıkacağız” ifadelerini kullandı. AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin ise teşkilatın önemine değinerek, seçime güçlü şekilde hazırlandıklarını kaydetti. Çetin, “Buraya sizinle tanışmaya geldim. Ben Antalya’da çok büyük bir heyecan gördüm. Telefonlarımız susmuyor, mesajlar durmuyor. Bizde bu yolda sizler için canla başla çalışarak buraya geldik” dedi.

Alanya Gençlik Merkezi’nde yapılan Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu konuşmasında, yaptıkları hizmetleri anlattı. Çavuşoğlu konuşmasının devamında, “Biz vefaya önem veriyoruz. Hiçbirimiz koltuktan güç almaya önem veren insanlar değiliz. Gerçek olan dostluk ve arkadaşlıktır. Herkesin gözünde Türkiye en önemli ülkelerdendir. Bunlar lafla olmuyor. Türkiye’yi buralara getirmek bizler için büyük bir onurdur. Ak Parti ülkemizi küresel ligin en üst seviyesine taşımıştır. Sadece kendisini düşünen milletlerin ne kadar bencil olduğunu da görüyoruz. Herkes için adalet, refah ve barışı hamdolsun artık her coğrafya duymuştur. Türkiye’nin bugün dış politikada geldiği noktayı 21 yıl önce bize söyleselerdi biz de bu kadar olacağını tahmin edemezdik. Bugün çok farklı bir noktadayız” diye konuştu.