Akademi öğrencilerine sertifikalarını, Türk Ocakları Alanya Şube Başkanı Hasan Peker, geçmiş dönem Şube Başkanı Celal Taşkın, Şube Başkan Yardımcısı Oğuzhan Çelik ve Gençlik Kolları Şube Başkanı Alper Göksu’nun elinden aldılar. Alanya Türk Ocağı Başkanı Hasan Peker tarafından Alkü Türk Yurdu Kulübü Başkanlığı görevini başarılı bir şekilde yürüten ve üniversiteden mezun olan Adem Boyunsuz’a özverili çalışmaları için teşekkür plaketi verildi.

TÜRK OCAKLARI AKADEMİSİ SERTİFİKALARI DAĞITILDI

Sertifika dağıtımı ardından Türk Ocakları Alanya Şube Başkanı Hasan Peker bir konuşma yaptı.

Türk milleti olarak bir ayağımızla milli kültürümüze bağlıyken öbür ayağımızla tüm dünyayı anlamak ve dünyaya seslenmek zorunda olduğumuzu dile getiren Peker, akademiyi bitiren gençleri tebrik etti ve bundan sonra da kendilerini geliştirmeleri gerektiğini telkin etti.

TÜRK OCAĞI’NIN ATEŞİ MİLLETİMİZİ AYDINLATMAYA YANMAYA DEVAM EDECEK

Alanya Türk Ocağı Gençlik Kolları Başkanı Mali Müşavir Alper Göksu Milli Mefkûre Mektebi hakkında açıklamalarda bulunarak Türk Gençliğini, Türk Ocağına ve Milli Mefkûre Mektebine davet etti. Gençlik Kolları Başkanı Alper Göksu, “Bir nesil yetiştirme gayreti içinde olan Türk Ocakları Alanya Şubesi Milli Mefkûre Mektebi adıyla gerçekleştirilen akademi programımız bu yıl 6. dönem toplantısını tamamlamıştır. Gelecek yıl da devam edecek olan eğitim akademimize Alanya’daki gençlerimizi şimdiden davet ediyoruz. Gençlerimiz, Türkiye’nin değişik yerlerinden gelen mümtaz ve kendi sahasında temayüz etmiş akademisyen hocaları ve büyükleri nezaretinde akademi derslerine devam edeceklerdir. Aziz Türk Milleti’nin bekası için arkadaşlarımız altı dönemdir ellerinden geleni yapıyorlar ve yapmaya devam edeceklerdir. Çünkü bu milletin geleceği, onların omuzlarında ve gözlerinde yükselecektir. Türk Ocağı da burada yapmış olduğu akademik çalışmaların, sohbetlerin ve diğer faaliyetlerin yanı sıra esas itibariyle bir nesil yetiştirmenin gayreti ve çabası içerisindedir. Türk Milleti’nin ümidi olan Türk Ocaklı Gençlerimizin arzuları istikametinde, heyecanını duyduğu istikamette Türk Ocağının ateşi harıl harıl yanmaya devam edecektir.” şeklinde konuştu.