Haber - Burak ÖZTUNÇ

Lumos Deluxe Resort Hotel’in sahibi turizmci ve inşaatçı Muhammer Kodal, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi uzun zamandır vatandaşların isteği olan Kargıcak ve Mahmutlar arasında bulunan Gazipaşa Caddesi’nde asfaltlama çalışmalarına başlamıştı. Özellikle bölge halkının yoğun talebi üzerine harekete geçen ekipler bu önemli cadde de hızlı bir şekilde çalışmalara devam ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in talimatı üzerine başlatılan çalışmalar devam ederken, turizmci Muahmmer Kodal sosyal medya üzerinden Türel’e teşekkür etti.

Kodal açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Hayırlı günler hayırlı işler dostlarım. Mahmutlar ve Kargıcak Mahallesi’ni birleştiren Gazipaşa Caddesi’nin asfaltı döküldüğü İçin dua ettik, kurban kestik. Bu yolun yapılması İçin talimat veren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Menderes Türel’e Kargıcak halkı, esnafı, turizmcisi ve inşaatçısı adına teşekkür ederim. Allah razı olsun. Emeği geçen herkese de ayrıca teşekkür ederim. Bizler iş insanları olarak, devletten ve yerel yönetimlerden altyapı ve yasal düzenlemelerle önümüzün açılmasını isteriz. Bizler de yatırımlar yaparak ülke ekonomisine katkı sağlamak, insanlara iş ve aş kapıları açmak için çalışırız. Yoksa bizim siyasi politik yaklaşımlarımız olmaz. Bir işin öncelik verilip yapılmamasını elbette tenkit ederiz, eleştiririz ama bundan kimse siyasi bir anlam ve mana çıkartmamalı. Biz siyasetçi değiliz gayemiz bölgemizin kalkınması medeniyet seviyesinin yükselmesi için taleplerdir. Maksat üzüm, yemek; bağcıyı dövmek değil. Sayın Menderes Türel Alanya’da geçen yıl bir toplantıda şöyle bir söz söylemişti. “Şehirlerin karakterini belediye başkanları yaratır.”