Başkan Alper Arıkan’ın açıklaması şu şekilde:

“Alanya’da üzülerek görüyoruz ki hem yerel hem genel iktidar başarısızlıklarının sebeplerini siyasi cambazlıkla kelime oyunlarıyla millet ittifakına yükleme çabası içerisine girmiş durumda.

TOKLU SANA ÇOCUKLAR GÜLER

Sayın Toklu Konuyla ilgili bilgi sahibi olmadığımı söylemiş ama istediği platformda çıkalım ülke konularını tartışalım kararı vatandaşlar versin. Sığınmacılar konusunda ise başarılı politika uyguladıklarını iddia eden Toklu’ya ilkokul çocukları bile güler bu konuda bilgi sahibi olmaya gerek yok hayatımıza yansıyan olumsuzlukları maalesef yaşayarak tecrübe ediyoruz. Sığınmacı nüfusunun yok denilecek kadar az olan Alanya’mızda bile sahilde taciz olaylarına varacak kadar asayiş sıkıntıları yaşadı bu memleket. Kızlarımız sokaklarda rahat yürüyemez oldu, Analarımız, bacılarımız akşam saatlerinde sokağa çıkamaz oldu bu mu başarınız bu mu örnek alınacak politikalarınız.

TURİZMCİ SAYENİZDE BATTI

Turizmciyi batırdınız, insanları otellerinden vazgeçerek yıkmaya mecbur bıraktınız. Hem suçlu hem güçlüsünüz, hem de yüzsüzsünüz. Yerel iktidara gelince; Apart otellerin yıkılması bu memlekete ihanet diyorsunuz ya peki;

Bu yıkılan otellerin yerine yapılacak konutların ruhsatını hangi belediye verdi?  Alanya’da yıkılacak apart otel mi kaldı ki şimdi buradan siyasi bir rant elde etmeye çalışıyorsunuz? Büyükşehir otelleri gelip zorla yıkıp konut mu yapın dedi? Gerçekten sizleri aklı selim siyaset yapmaya davet ediyorum. Tekrar söylüyorum; Bu sıkıntıların müsebbibi genel ve yerel iktidardır. Büyükşehir belediyesinin sorumlu tutulması siyasi cambazlıktır”