HABER - Muammer SOYLU

Alanya Belediyesi’nde temizlik işçisi, 43 yaşındaki Fevzi Çapak, tedavi gördüğü hastanede fenalaşarak hayata gözlerini yumdu.

YERE YIĞILDI

Olay, dün saat 08.00 sıralarında Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde meydana geldi. Görev yerine gelen Fevzi Çapak fenalaşarak henüz bilinmeyen nedenle yere yığıldı. Bir süre sonra Çapak’ın yerde hareketsiz halde gören Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görevli mesai arkadaşları durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

KURTARILAMADI

Sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından Fevzi Çapak’ı Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Çapak, dün verdiği yaşam mücadelesini kaybederek hayata veda etti. Fevzi Çapak’ın cesedi incelenmek üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü işçisi Fevzi Çapak’ın sara hastası olduğu ve kriz geçirdikten sonra yere düşmüş olabileceği değerlendirilirken, kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından belli olacak.

“REİS” OLARAK BİLİNİYORDU

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarda kendini  ‘’Reis’’ olarak tanıtmasıyla bilinen Fevzi Çapak, devlet büyüklerine yazdığı olumsuz mesajlarıyla da zaman zaman güvenlik güçleri tarafından gözaltına alınarak, sara hastası olduğu anlaşılması üzerine serbest bırakılmıştı.

ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUZ

Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Adem Demir ve mesai arkadaşları Fevzi Çapak’ın ani ölümü karşısında çok üzgün olduklarını ifade ederek, “20 yıldır birlikte çalıştığımız Fevzi abimiz zaman zaman sosyal medya hesabından yazdığı mesajlarla hem kendini hem de bizleri zora sokardı. Her şeye rağmen işyerimizin sevilen, sayılan renkli kişiliği ile tanınan Fevzi abimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz” dediler.