Özel Haber - Muammer SOYLU

Alanya’da yaşayan yerel TSM ve sinema sanatçısı Aynur Özkök, amansız hastalığa yenik düşüp hayatını kaybetmişti. Hahahayy diyerek attığı şen kahkahalarla bilinen Özkök’ün vefatı sevenlerini ve sanat dünyasını yasa boğmuştu. Sevilen sanatçı Aynur Özkök’ün cenazesi dün öğle namazından sonra Tosmur’da bulunan Fatma Zehra Körolu Cami’den alınarak Cikcilli’de toprağa verildi.

TAM BİR VEFASIZLIK ÖRNEĞİ

Sosyal medyada onlarca mesaj yazan vatandaşlar cenaze törenine ise katılmadılar. Alanya Cikcilli Belediye Mezarlığı’na defnedilen Özkök, için gelenlerin sayısı bir elin parmaklarını geçmedi. Cenazeye gelen birkaç kişi ise, “Sosyal medyada mangalda kül bırakmayan vefasız dostlar iş icraata gelince ortalıktan kayboldular.” dediler.

Özkök’ün vefatını duyunca telefonlarına sarılan ancak cenazeye gelmeye tenezzül etmeyen vatandaşların bazı mesajları şu şekildeydi:

  • Canım arkadaşım; kibar, samimi, güler yüzlü, zarif insan. Zor anların can dostum. Güle güle. O güzel kahkahan kulaklarımızda çınlıyor ve bizi gülümsetiyor. Senin acını yaşarken bile ne güzeldin be gitmemeliydin.

  • Olmadı bee ince bellim, nurlar içinde yat inşallah. Rabbim gani gani rahmet eylesin, güzel yürekli insan. Bir yıldız daha kaydı hayatımızdan.

  • Kahkahalarını unutmayacağız. Nur içinde uyu

  • Mekanın cennet olsun Aynur'um

  • Mekanın cennet olsun güzel insan. Tanıdığım dakika çok sevmiştim seni; sıcacık,insan olmanın niteliğini taşıyan ulvi birisiydin. Işıklarda, nurlarda uyu.

  • Aynur'um ciğerlerimizi dağladın, ışıklarda uyu.

Bu paylaşımlarla sevgilerini dile getirdiler. Özkök’ün çevresi sosyal medya üzerinden gösterdiği vefa örneğini cenaze töreninde göstermediler.