Alanya’nın başarılı ve tanınmış bayan kuaförü Songül Turhan, eşinin ani ölümüyle adeta yıkıldı. İddiaya göre Baba Turhan'ın sürekli boğaz şişliği ve bademcik rahatsızlığı nedeniyle Alanya 1 Nolu sağlık ocağında kan testi yapıldı. Testlerinin ardından kendisine serum takılmasını istedi. Takılan Serumdan sonra İbrahim Turhan'ın aniden boğazı kurudu, kolu şişti, serumu kolundan çıkartılan İbrahim Turhan'ın dili boğazına kaçtı. Daha sonrasında Turhan, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

KALP KRİZİ GEÇİRDİ

1 Nolu sağlık ocağında meydana gelen bu üzücü olaydan sonra doktorlar yaptıkları açıklamada, “Hastada ritim bozukluğu var. Kalp krizi sonucu hayatını kaybetti” denildi. Gözü önünde eşini kaybeden Kuaför Songül'ün gözyaşları sel oldu. Baygınlık geçiren acılı eş "Ben bu acıyla nasıl yaşarım" diyerek çevresindekileri de hüzne boğdu.

BİR KIZ BABASIYDI

Talihsiz bir şekilde hayata gözlerini kapatan İbrahim Turhan, mimarlık eğitimi gören Mina isminde bir kız babası idi. Turhan'ın cenazesi bugün Gürses Camii’de öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrası Dönme mezarlığına defnedilecek.

Gazete Alanya olarak merhuma Allah’tan rahmet, eşi Songül ve kızları Mina ile yakınlarına başsağlığı dileriz.