Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu’nun önderliğinde Alanya Açık Hava Tiyatrosu'nda düzenlenen kongre sonuçlandı. Kısıtlı bir katılımla ve Covid-19 kurallarına uygun olarak düzenlenen kongrede herkes tarafından kabul görecek bir liste için çaba sarf ettiklerini belirten Mustafa Toklu, kongreye katılım gösteren herkese teşekkür etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede sonra divan oluşturuldu. Kongrede divan başkanlığını AK Parti 22. ve 24. Dönem Burdur Milletvekili Alim Tunç yaptı.

“HAYIRLI OLSUN”

Kongrenin herkes için hayırlı olmasını dileyen Mustafa Toklu, “Bizler gelip geçiciyiz, makamlar da gelip geçici, baki olan davadır. Kongremizin partimiz, Alanya’mız ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. Kongreye katılım gösterenler arasında Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Ak Parti Antalya Milletvekilleri İbrahim Aydın, Mustafa Köse, Atay Uslu, Kemal Çelik, Tuba Vural Çokal, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel,  CHP İlçe başkanı Coşkun Karadağ, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve yönetim kurulu üyeleri ile eski ilçe başkanlarının yanı sıra Ak Parti ilçe teşkilat mensupları ile çok sayıda partili yer aldı.

Kongreye gelemeyen Alanyalı Dışişleri bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ise telekonferans yöntemiyle kongreye katılım gösterdi. Kongrede 425 delege oy kullandı ve 45 isim yönetim kurulu listesinde yerini aldı.

İŞTE YENİ YÖNETİM KURULU                   

Gerçekleştirilen kongrenin ardından kurul üyelerinin yer aldığı listede belli oldu. İşte Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı’nın yeni yönetim kurulu listesi: