İki hafta önce yaptırdığı korona virüs testi pozitif çıkan Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin, 12 gün önce evinde istirahate çekilerek karantinaya girmişti. Geçtiğimiz hafta ALTSO Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Serdar Uygun ve çok sayıda genç girişimci ise Covid-19 tedavisi devam eden ALTSO Başkanı Şahin’e moral ziyareti gerçekleştirmiş, evinin balkonuna çıkan Şahin'le kısa süreli sohbet etmişlerdi.

“AŞI OLMASAYDIM HAFİF ATLAMAZDIM”

Sevenlerine müjdeli haberi veren Başkan Şahin, yaptırdığı korona virüs testinin negatif çıktığını açıkladı. İllet hastalığı yenmesindeki en büyük etkenin aşı olduğuna dikkat çeken Şahin, “Eğer aşı yaptırmamış olsaydım, hastalık süreci çok daha ağır ilerleyebilirdi. Buradan tekrar hatırlatmak istiyorum, mutlaka ama mutlaka aşımızı yaptıralım. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat edelim. Arayıp soran herkese teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

“ALANYA’MIZA HİZMET DEVAM EDECEK”

Karantina sürecini sıkıntısız şekilde geçiren Şahin, “Karantina sürecim bitmiş bulunmakta. Allah’ın da izniyle Alanya’mıza hizmet vermeye devam edeceğiz. Allah tüm hastalarımıza acil şifalar versin” dedi.