HABER - Muammer SOYLU

Geçtiğimiz ayın sonunda İYİ Parti Alanya’nın düzenlemiş olduğu kermese de katılım gösteren başkan Şahin, daha sonrasında SMA Hastası Minik Ahmet ve ailesini ALTSO’da konuk etmişti. Ahmet Bebek adına yürütülen kampanyada aktif rol oynayan Cemile Pehlivan’ın da katıldığı ziyarette duygu dolu anlar yaşayan Şahin ise, “Ahmet Bebeğin ailesinin gözlerindeki mutluluk ve umut ışığı hayatımdaki en özel ve duygusal anları bana yaşatırken, Ahmet’in sağlığına kavuşması da Allah’ın izniyle hayatımda aldığım en büyük hediye olacak” demişti.

Gelecek Partisi Alanya İlçe Teşkilatı’da bugün Ahmet bebeğe destek olabilmek adına Kapalı Salı Pazarı’nda kermes düzenledi.

ÇAKAN’LARIN ARASINDA KALDI

Düzenlenen kermeste Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mevlüt Çakan ve DEVA Partisi İlçe Başkanı Ahmet Çakan arasına oturan ALTSO Başkanı Şahin espriyle karışık, “Yakışıklı ve çalışkan parti başkanları Çakan’ların arasında kaldım. Kendilerine Ahmet bebek için desteklerden ötürü teşekkür ederim. Ahmet için güzel günler çok yakın” dedi.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen yardım kampanyasında işadamları ile buluşan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Ahmet bebeğin tedavi olabilmesi için 1 milyon TL bağışta bulunmuştu.