HABER - Muammer SOYLU

Lazergöz Tıp Merkezi Göz Hastalıkları Uzmanı Gökhan Aydoğan’ın eşi, aynı zamanda bir dönem Başkent Üniversitesi Alanya Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde başarılı çalışmalara imza atan Fizik Tedavi Uzmanı Dr. Aliye Aydoğan, dün öğle saatlerinde beyin kanaması geçirdi. Alanya'nın en başarılı göz hastanesi Lazergöz'de görev alan iki çocuk annesi Aydoğan, Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakıma kaldırılarak tedavi altına alındı.

Durumu ağırlaşan Aydoğan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti. Gazete Alanya ailesi olarak Aliye Aydoğan’a Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Hastaneden Aydoğan’ın vefatı hakkında yapılan açıklama şu şekilde:

“Lazergöz Tıp Merkezi hekimlerinden Fizik Tedavi Uzmanı Aliye Aydoğan’ın ölümü gerçekleşmiştir. Meslektaşımızın ailesi Aliye Hanımın organlarını bağışlama kararı aldı. (Böbrek, kalp, karaciğer, kornea) Organ bağışı için Aliye Aydoğan’a yarın sabah tekrardan Covid 19 tespiti için PCR testi uygulanacaktır. Çıkan sonuna istinaden Organ Nakil Merkezi ile iletişime geçilecektir”