Haber: Burcu MUTLU

İşletmeciliğini Güzin Özgül’ün yaptığı Kestel’de ALKÜ Rektörlüğü’nün yakınında bulunan Nane Limon Cafe & Bistro 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle, ALKÜ’nün eğitimcilerine ve çalışanlarına bir jest yaptı. Yapmış oldukları hizmetlere karşı bir teşekkür anlamında bu etkinliği düzenlediklerine belirten işletmeci Özgül, bu özel günde onlarla birlikte olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Etkinliğe ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Tevfik Yazan ile çok sayıda eğitimci ve çalışan katıldı.

Öte yandan Nane Limon Cafe & Bistro işletmecisi Güzin Özgül, cafelerinde müşterilerine sundukları yiyeceklerinin kendileri yaparak doğal bir şekilde hazırladıklarını vurguladı. Özellikle müşteri portföyünün öğrenciler olmasından dolayı, onlara daha sağlıklı ve lezzetli yiyecekler sunmak istediklerini evlerinden uzak olan öğrenciler için evlerindeki lezzet özlemini bir nebze de olsa gidermeye çalıştıklarını ifade etti.

Nane Limon Cafe& Bistro müşterilerine, özel günler ve toplu yemek davetleri hizmeti de sunarak bu konuda da oldukça iddialı olduklarını gösteriyorlar.