İlk ziyaret yeri olarak Anıtkabir’e giden ekip, daha sonra İbn-i Sina hastanesinde CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal’dan Baykal’ın sağlık durumu hakkında bilgi alınırken, Alanyalı muhtarlardan selam götüreceğini ifade etti.

İbn-i Sina Hastanesi’nde CHP’nin 23’ncü dönem Milletvekili Osman Kaptan, Mehmet Sevigen, Yılmaz Ateş, Tuncay Ercenk ve Önder Sav ile karşılaşarak kısa bir sohbet gerçekleştiren muhtarlar, daha sonra Türk Hava Kurumu Genel Başkanı Kürşat Atılgan ve Türk Hava Kurumu Genel Sekreteri Salim Kaya tanışma fırsatı buldular.

THK Başkanı’na Alanya’dan özel hediye

 Türk Hava Kurumu tarafından öğle yemeğinde ağırlanan ekip, sonrasında Türk Hava Kurumu faaliyetleri ile ilgili bilgilendirme toplantısına katıldı. THK Genel Başkanı Kürşat Atılgan’a, THK Alanya Şube sorumlusu Emine Keyaoğlu tarafından ipek kozasından tablo hediye edildi.

Alanya Ekibi daha sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret ederek orada, ilk olarak AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Mustafa Köse, Gökçen Enç görüşürken, muhtarlar sorunlarını dile getirdiler. Ardından CHP Antalya Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, Niyazi Nefi Kara ziyaret eden muhtarlar, sorunlarını dile getirdi.

Ziyaretlerin ardından Meclis içerisinde 15 Temmuz darbe girişimi sırasında saldırı yapılan yer gezildi. Sonrasında CHP Milletvekili Çetin Osman Budak ile birlikte CHP Grup toplantısı izlendi. Günün sonunda Ak Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın muhtarlara tatlı ikramında bulunurken, THK Alanya Şube Sorumlusu Emine Keyaoğlu gezi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, ‘bize ulaşım konusunda destek veren Büyük şehir Belediyesi’ne ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Sayın Hüseyin Güney’e, katılan muhtarlarımıza bizimle yakından ilgilenen Antalya Milletvekilimize,Türk Hava kurumu Ailesine çok teşekkür ediyorum’ şeklinde konuştu.