HABER – Muammer SOYLU

Alanya’nın genç, çalışkan, açık sözlü ve karizmatik Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Meclis Üyesi Nazmi Zavlak, MHP’li Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e geçen yıl olduğu gibi bu yılda şok bir soru yöneltti. Zavlak’ın bu sözleri meclisi toplantısına damga vurdu.

“BİZ BURAYA ZEYTİN TOPLAMAYA GELMEDİK”

İç Mimar Meclis Üyesi Nazmi Zavlak, Alanya Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen 2020 Temmuz meclis toplantısında söz alarak Başkan Yücel’e “Sayın Başkanım biz 31 Mart Yerel seçimlerinde belediyenin bahçesinden zeytin toplamak için seçilmedik’’ sözleriyle şok etkisi yaratmıştı.

“NASIL BİR FİLM ÇEVİRECEKSİNİZ?”

CHP Grup Sözcüsü Erkan Demirci'nin işleri sebebiyle Alanya dışında olması nedeniyle Grup Sözcülüğü görevini Nazmi Zavlak yaptı. Zavlak, 2022 yılı bütçesinde film çevirmek için ayrılan 750 bin lirayı gündeme getirdi. Zavlak, “Başkanım merak ediyorum, nasıl bir film çevireceksiniz” diye sordu. Zavlak'ın bu sorusu üzerine meclis üyeleri arasında gülüşmeler meydana gelirken, Başkan Yücel önce "Ne filmi?" diye sordu. Soruyu tiye alan Başkan Yücel ardından, “Tiyatro Müdürlüğü'ne soralım” dedi. Devreye giren Tiyatro Müdürü Hüseyin Çinal, “Film çevirmiyoruz, tanıtım için fragmanlar çekiyoruz” dedi.