HABER - Muammer SOYLU

Kış aylarına yaklaşılması ile birlikte tekrar artış göstermesi beklenen Korona virüs etkisini sürdürmeye devam ediyor. Eylül ayı başında korona virüse yakalandığını açıklayan Alanya Bakkallar Odası Başkanı Velittin Yenialp, “Değerli dostlarım bugün yaptırmış olduğum Covid-19 test sonucum pozitif çıktı. Sağlık Bakanlığının kontrolünde evimde izole bir şekilde tedavi sürecine başladık. Lütfen ama lütfen kurallara harfiyen uyalım bu işin şakası yok ciddiye alalım.” İfadelerini kullanmış ve evde tedavi sürecine başlanmıştı.

SEVİNDİRİCİ HABER GELDİ

Tedavisinin ardından tekrar PCR testi yaptıran Başkan Yenialp’ten sevindirici haber bugün geldi. Yenialp, test sonucunun negatif çıktığını belirterek sevenlerine müjdeyi verdi.

ÇİFTE MUTLULUK YAŞADI

Alanya Bakkallar Odası Başkanı Velittin Yenialp, doğum gününün de bugün (15 Eylül) olduğunu belirterek aldığı test sonucu ile çifte mutluluk yaşadığını belirtti. Kendisini tedavi sürecinde yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden Yenialp, maske ve mesafe kurallarının unutulmaması gerektiğini hatırlattı.