HABER - Gazete ALANYA

İsveç'te Covid-19 testi pozitif çıkmasına rağmen tedavi edilmeyen ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın talimatıyla gönderilen ambulans uçakla çocuklarıyla Türkiye'ye getirilen Emrullah Gülüşken, geçtiğimiz ay Ankara Şehir Hastanesinde tedavi altına alınmıştı. Yoğun bakıma yatırılarak tedavi edilen Gülüşken’in durumu iyiye gidince 11 Mayıs tarihinde Ankara Şehir Hastanesi’nden taburcu edildi.

İSVEÇLİ HASTA ALANYA’DA ÇIKTI

Aslen Mardin Midyatlı olan Emrullah Gülüşken, Ankara Şehir Hastanesi’nden taburcu edilmesinin ardından 4 yataklı özel ambülans ile Alanya’da yaşayan akrabalarının yanına getirildiği öğrenildi.

TEKRAR RAHATSIZLANDI

İddialara göre Ankara Şehir Hastanesi’nde tedavisi tamamlandıktan sonra Alanya’da akrabaların yanına gelen Emrullah Gülüşken, önceki akşam iftardan sonra rahatsızlanınca yakınları tarafından çağrılan ambulans ile ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

VATANDAŞLAR TEDİRGİN

Gülüşken’in kaldığı apartmanda hiçbir karantina önlemi uygulanmadığına dikkat çeken vatandaşlar, “Bu adam korona virüsü sebebiyle tedavi edilip Alanya’da evine gönderilmiş. Ama şimdi tekrar hastaneye kaldırılmış diyorlar. Apartman sakinleri olarak oldukça endişeliyiz.” dediler.