Edinilen bilgilere göre Samsun'dan Alanya'ya gelen Şehri Kayhan isimli hemşirenin korona virüs testi pozitif çıktı.  Hastanede göreve başlamadan tedaviye alınan 3 çocuk annesi Şehri hemşireden üzen haber ise bugün geldi. Şehri hemşirenin yaklaşık 15 gündür ALKÜ AEAH'da koronavirüs tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Süren yaşam mücadelesini kaybettiği bilgisine ise bugün ulaşıldı. Alanya gelen haber üzerine yasa boğuldu.

Antalya Sağlık-Sen Şube Başkanı Sinan Kuluöztürk yaşanan üzücü kaybın ardından bir açıklama yaptı. Kuluöztürk’ün yapmış olduğu açıklama şu şekilde: 

“Covid-19 nedeniyle bir sağlık çalışanımızı daha kaybettik.  ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesine Samsun'dan tayin gelen ancak hastalığı nedeniyle görevine başlayamayıp, ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan Şehri Kayhan bugün vefat etti. Ailesi, sevenleri ve sağlık camiamıza başsağlığı dileriz."

'KORONA SEBEBİYLE ÖLDÜYSE ŞEHİT SAYILSIN'

"COVID-19 salgını, sağlık çalışanlarının savaşıdır. Bu süreçte COVID-19 bulaşı nedeniyle hayatını kaybeden tüm sağlık çalışanlarının şehit sayılması gerektiğine olan inancımızı bir kez daha dile getiriyoruz.”