HABER - Muammer SOYLU

Alanya’nın genç ve mahallelisine hizmet için durmadan çalışan Kestel Muhtarı Şimşek, mahallesinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımlarının ulaştırılması noktasında oldukça büyük emek sarf ediyor. Alanya’da yardımseverlerin katkılarıyla ihtiyaç sahiplerine aracılık yapan, aynı zamanda da Sanatçı Lara’nın menajerliğini üstlenen Kayacan Karabeyoğlu, geçen yıl olduğu gibi bu yılda Kestel’de bulunan dar gelirli, ihtiyaç sahibi aileleri sevindirerek çifte bayram yaptırdı.

“YARDIM ETMEK İÇİN UĞRAŞAN GÜZEL İNSANLAR VAR”

Geçen yıl Ramazan ayı içinde ihtiyaç sahibi kişilere Kestel’de ulaştıklarını, bu yıl aynı şekilde Muhtar Şimşek’in kendilerini arayıp ihtiyaç sahibi ailelerin olduğunu belirdiğini ifade eden Kayacan Karabeyoğlu, “Bizi arayan kim olursa olsun, elimizde bulunan yardım paketlerini, yardıma en çok muhtaç olan insanlara ulaştırmak çok sevindirici bir duygu. Bizi arayan yardımseverler isimlerinin gizli kalması şartıyla fakir fukaraya yardım ellerini uzatıyor. Ülkemizde bayağı iyilik yapmak, birilerine yardım etmek için uğraşan güzel insanlar var” dedi.

“LARA ÇOK DESTEK OLUYOR”

Hiçbir menfaat beklentisi olmadan ihtiyaç sahiplerinin kalbine dokunmak için gece gündüz çalışan, ayıraca sanatçı Lara’nın menajeri de olan Kayacan Karabeyoğlu, “Bizi arayıp ‘Benim adıma şu kadar yardım kolisi dağıtır mısın?’ diyen herkesken Allah razı olsun. Bizler aracıyız, onlar adına ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor sevindiriyor, hayır dualarını alıyoruz” şeklinde konuştu. Karabeyoğlu, “Lara’da ihtiyaç sahibi her kesimin yardımına koşuyor.  Zaman zaman bu anlamlı yardımlar için bizleri arayıp kıyafet, hijyen paketi ve gıda yardımında bulunmak için destek oluyor” dedi.

“LARA ALANYA’DAN DESTEK GÖRMÜYOR”

Karabeyoğlu konuşmalarıma şöyle devam etti: “Sanatçımız Lara boş zamanlarını hep Alanya’da geçiriyor. Fırsat buldukça Alanya’nın tanıtımıyla ilgili reklamını seve seve yapıyor. Alanya’da sayısız festival ve konser oluyor. Fakat bu tür organizasyonlara ne hikmetse hiç davet edilmiyor. Bu ayıpta Alanya’yı yönetenlerin olmalı” dedi.